Et middel mot maurproblemer som faktisk fungerer

Maurmiddel som fungerer. Det er ikke første gang jeg har vært plaget av svarte jordmaur. Etter min erfaring kommer disse sukkermaurene seg inn i huset. I tillegg er det mange av dem i hagen om sommeren.

Uansett årsak er de veldig plagsomme, og det er mange tips om hvordan du kan bli kvitt dem.

Du kan for eksempel bruke Fun light. Alternativt bør saften helles direkte i maurtua eller på maurtuer for å skape en effekt. Sukkermaur bukker imidlertid ikke under for Fun light. Jeg testet det, men det fungerte ikke i noen av scenariene jeg prøvde. Dagligvarebutikken tjente imidlertid mye penger på meg da den solgte saft til meg. Ha ha.

Disse maurene virker umulige å fjerne, og akkurat nå på våren invaderer de hus og hytter. Du kan beskytte deg mot sultne maur ved å følge noen råd.

De kommer gjerne inn når det er varmere ute, når det er mer varme i luften ute. Plutselig løper de over kjøkkenbenken og over gulvet. Disse maurene kalles svarte jordmaur, ikke sukkermaur. Om våren jakter de på mat, og det er som regel rester og mat de er ute etter.

De dukker ikke bare opp hjemme, men også på hytta. Mer og mer prøver du å bli kvitt dem, jo ​​verre virker det. Flere ganger har jeg gitt opp. Men nå som jeg vet bedre hvordan jeg kan bli kvitt dem, er jeg bedre forberedt.

Ønsker du å bli kvitt mauren, må du finne ut om den hekker inne eller ute. For å bli kvitt maurene må du ta ut dronningen. Det beste åtet vil ofte være tørt agn som inneholder insektmiddel som arbeiderne tar med til dronningen.

Her er et middel som har blitt anbefalt for meg for maur: blå maurgranulat

Alternativer til det gelbaserte insektmiddelet er tilgjengelig, for eksempel Nippon. Dette er fordi Nipponen som du kjøper i butikken ofte har hengt der lenge, og dermed har mistet mye av sin styrke. Men granulat varer lenger. Annen blogg For mauren er den tørr og lett å bære. Det er derfor jeg skal teste granulat denne våren. I året som kommer vil maurene prøve igjen.

Sørg for å plassere agnet så nært reiret som mulig og ha åtet rikelig til enhver tid.

Når en kamp pågår og du ennå ikke har vunnet, bør du handle. Oppbevar søtsaker i tett lukkede bokser, for eksempel. Tørk i tillegg opp eventuelt søl. Du forhindret maurene i å finne mat inni deg ved å gjøre alt du kunne. Sørg for at ventilasjonsluker i første etasje har finmasket nett. Hvis huset ditt har sprekker eller hull i fundamentet, vær forsiktig.


Årets maur vil prøve igjen, det er jeg sikker på. Men nå vet jeg mer om hva jeg skal gjøre, og jeg håper dette hjelper deg også.

Her er råd fra SkadedyrHjelp.